keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 21 Oktober 2010

morning

 good morning all ... harap semua sihat n selamat ....

jijah baru je naik atas lepas perasmian program Jom Masuk Kampung .... niat di hati nak follow .. tapi mengenangkan keje banyak agi .. tak jadi la .... lagipun tak lama lagi dah nak final exam ... sooo studi ape pun belum agi ni ...

semalam aku ingatkan dapat la siapkan key in data outcome ... tapi jam 7.30 dowang dah padam lampu ... huuuu golap .. takut denn .... jam 8 lebih sampai umah ... letih giler rasanya ...

ok now ... nak kena prepare sikit untuk meeting jam 10 ni ... tah ape citer ... bos cuti lak ....nasib lerr

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

meeting sgt tak best

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky