keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 30 Oktober 2010

ombak besar ...

 baru tadi aku nengok status YM dia ... berlindung di pulau X .. hmmm nampak gayanya tangguh lagi projek dia .... lambat lagi la dia balik ... kata dia malam je memang tak boleh nak buat kerja ... ombak kuat sangat ...
memang dia dah kasik tau semua kena berlindung di pulau .. ombak besar .... kesan sunami kot ... entahlah ...

walau ape pun ... aku doakan moga dia n all the crew sentiasa selamat  dan di jauhkan dari segala bencana ...

teringat masa 1st time jumpa dia di Bachok ... smart berkaca mata hitam ... baju overall kuning ... cap putih .. bila bukak spek mata ... dah macam panda daaaa ...

  sbb mata dia ada lingkaran bulat gelap akibat tidur tak menentu .. siang berpanas ..pakai spek ... situ je cerah..yg lain gelap ... mueehehe.. lekat nick Mr. Panda Bear

bagai nak luruh jantung bila nampak dia jalan ke arah kereta aku ... dag dig dug jantung menggelabah tak tentu hala jadinya ....

nice guy ... hanya kawan .... dan akan terus berkawan ..insyaallah

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky