keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 1 Oktober 2010

shopping lagi ...

 walawehhh .. bila tiba je hari jumaat .. mula laa geng cakcibor ni ada program ... tah cemana arini ada lak orang bawak hand bag .. kasut .. wallet ape bagai ... pure leather ... wahhhh ...memasing ape lagi ... bagai di sampuk jin ... hahaha termasuk la aku ... kelek sana .. peluk sini ... pusing sana ... pusing sini ....
huuuuuuu susah tul aku nak buat keputusan ... aku ni dah la susah nak jumpe yg bebetul taste aku ... walau ape pun ... aku tak pernah beli lagi handbag kulit ...

soo aku rasa .. tak salah kalau aku beli .. lagipun . bayar bulan .. soo ikut bajet .
hmmm ... memula aku belek satu beg ni .... peluk sana ..peluk sini ... then tanya pendapat orang lak ... then ada akak ni ambik .. nak nengok katanya ... tapi dia pun dah naik berkenan ngan beg aku tu ..udahnye .. dia terus ambik n bayar ... hahaha sabo je aku .... then datang lak sorang agi .. pun berkenan yg sama .. cumanya dia beli warna orange .. yg aku belek tadi kaler itam,...soo terpaksa la aku cari yg lain ... hati memang nak beli warna merah .. tapi paternnye .. aku tak minat langsung ...  .

hmmm ... beg sebelah ni cantik tak ??? rasa macam berkenan laa .. huuu ... dan dan tu aku rasa tanduk aku dah mencacak 40 kat atas nun ...  beg tu la yg dah kena kebass daaaa ...
yang tak tahan nye .. aku siap dah ambik gambo n posing ape bagai ... last last tak dapat beli .. tapi takpe ... at last .. jumpe gak yg aku minat ... cumanya takde lam ni ... sok dah dapat ... aku post entry keh ..

isk .. macam tau tau je aku nak beli handbag ... aritu aku abis foundation ... alih alih datang lak mary kay ..udah aku terbabit sama .. .. hahaha senang citer .. aku ni tak tahan godaan la kan ... sib baik baju-baju ni susah sikit nak carik size .. kalo dak ... aku ni salah sorang calon tuk kaunseling shoppaholic la ... hahah ... layannn pic ......






~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

mak aiii...best nya leh shopping moping time kerja mcm ni..walaupun masa shopping ni masa rehat kan?

Jijahh @ f.k berkata...

heheh sesekali ok lah amanda .. kalo selalu .. botak la jijah ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky