keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 20 Februari 2011

ada klass ...

semalam ralit sembang ngan kengkawan ... sampai tak sedar dah jam 12 lebih ... soo tadi pagi ... bangun jam 6 ... terus masuk dapo ... cewah .. dah macam bulan posa lak .. siap masak ape bagai ... (hahah goreng telo mata 2 bijik je pun  .. hehehe ...

semalam outing ... aku terlupa lak nak rancang menu nak bawak g kelas ... udahnye .. balik dari bukit tinggi .. terus pi beli roti satu buku ... bawak je serunding .. .. pepagi kalo sempat .. boleh la beli nasik lemak dulu ... yg pasti ... 6.40 dah kena mula drive ... kali ni ok sikit .. sbb semalam dah isi tank .. pepagi rushing lah .. tambah skang dah makin jauh kelas aku ni ... ngam sampai puncak perdana jam 8.15 .. naik kelas .. makan nasik lemak n mula kelas ...

ok .. sampai sini dulu .. kelas dah mula .. daaa

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

pagi2 kalau pekena nasi lemak tepi jalan memang terbaik

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky