keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 22 Februari 2011

kena marah seposen ....

 aduhh ..kelangkabut life aku ni .. sib baik aku ni bukan jenis gabra katak .. cumanya haru biru je la kejap ... semalam .. aku ingat petang ni balik keje nak singgah ERL putrajaya n beli tiket balik kelantan on wed evening.. soo khamis aku dah sampai leh la carik pelan pelan resit saman tu ... tapiiiiiii .... last minute .. bebudak ni pulak nak buat bengkel Visual basic on saturday ... haduuuuuuu .... kacau plan aku ni .... takkan la hari jumaat aku kena balik kl dah >?? sehari jerr ... sooo PLAN B ....

sooo bila aku cakap ngan abg .. dia kata terus la balik malam ni ... kang dia jemput aku di KB .. adehhh .. masalahnye bukan dia jemput atau tidak ... tapi masa aku nak mencari barang tu ..sempat ke kalo sehari jerr?? ... kalo aku drive .. sure aku dah ting tong satu hari ... soo tak blehh pakai ... soal jawab ape semua .. aku decide nak balik malam ni .. tapi kalo petang baru beli .. sah sah tak sempat .. kalo balik keje hari biasa ... jam 7 lebih baru sampai umah .. no wayyyyy... nak beli tiket .. nak pack barang ... then dia kata .. abis takkan takde baju kat kampung ?? aku cakap takde .... muahahahaha ... tau ape dia cakap balik kat aku ???? PAKAI LA KAIN BATIK ..masalah .. masalahh...takkan lak aku nak gi kuar ngan dia nanti (kalo ada masa laaa) ... aku kena pakai kain batik ngan T-shirt lakk ?? huishhh .. baru 2-3 langkah .. mau terburai kain aku ...muehehehe .. sooo jawapan selamat .... BAJU KECIK N SUAR KECIK TAKDE STOCK KAT KAMPUNG NUN .... tross kasik seposen syarahan dia kat aku ,.... woarghhh ... sape yg ada masalah skang ni ??? aku ke dia ??

tu yg aku ngelat nih ... now aku tengah pack barang ... malam ni balik kampung ... esok pencarian bermula .... ape pun .. esok dia jemput .. yey ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

sy lagi la.....memang terburai manjang kain tu...huhu tgk2 dah tinggal kat belakang

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky