keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 25 September 2013

ayah dan ibu

 Disebabkan hari ni aku keluar awal .. soo sempat la singgah di gerai tepi jalan untuk beli sarapan.

kebetulan tak ramai orang di gerai tu .. soo sementara menantikan dia bungkus makanan orang lain ... aku dok perati anak anak dia kat tepi gerai tengah tapau bekal utk ke sekolah ... untungnya dorang .. tak perlu susah payah beratur kat kantin n hari-hari dapat merasa air tangan ibu ..

sebelum beredar ... aku tengok dorang cium pipi emaknya... maybe tak sempat nak salam sbb mak sebok bungkus makanan orang n tangannya ada sarung tangan plastik ...

untungnya dorang sbb hari hari dapat peluk emak ... tapi salah sorang tu aku tengok macam nak tak nak aje kiss pipi mak dia ... malu atau lambat .. wallahuaklam ...

walau ape pun .. selagi ada kesempatan untuk bersama emak dan ayah ... gunalah kesempatan yang ada utk curahkan kasih sayang n balas jasa mereka .... 

walau siapapun mereka .. dorang tetap mak dan ayah yang bersusah payah membesarkan kita dari kecil hingga besar ... yg bersengkang mata menjaga masa kita sakit ... yg susah payah setiap hari utk memastikan kita cukup makan dan pakai... yg memastikan kita mendapat semua keperluan yg sepatutnya... yg mengalirkan air mata bila kita sedih dan gembira...

 semoga allah sentiasa memelihara dan mengasihani kedua ibu bapa kita dan menempatkan mereka di kalangan orang yang beriman. amin.

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

My Little Diary berkata...

ya Allah...kau ampunkanlah dosa kedua ibubapa kami, kau berkatilah hidup mereka....aaminn..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky