keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 10 Januari 2015

Aku dan Seseorang ..Jeng jeng jengggg part 2

SAMBUNGAN ... .Part 1


diam seketika ...  dia pun bersuara balik ....

dia : mm bukan apa .. nanti takut kecil hati pulak ... tetiba kenapa pulak tetiba pindah orang ni ..
aku : ehh takde la fikir macam tu ... (belek belek majalah lagi .. adeh orang ni borak la pulak)

dia : mmmm balik kampung ke?
aku : (aihh) .. aaa a ahh namanya balik kampung tapi tak sempat nak balik rumah pun ..
dia : aihhh macam mana tuu ??
aku : outstation dekat tempat lain .. takde kenderaan nak balik rumah .. lagipun sekejap saja.
dia : ooohh begitu ...

aku : (silence ... selak majalah lagi .. adehh segan .. pakai sliper.. baju T.. seluar.. tah tah aku berbau ke ape satu hari bertungkus lumus x sempat nak refresh langsung)

dia : 1st time saya datang Kelantan nih ....
aku : (adehh mula balik dahh) ... owhh ye ke ... hehehe selamat Datang ke Kelantan ... soo macam mana perasaan 1st time ke Kelantan??
dia : ok lahh .... seronok .. orangnya baik baik dan peramah ...
aku : ooo .. ok la tu ..
dia : Makanan dia murahhhh betul kannnnnnnnn ..... (nada kagum habis)
aku : (murah ke??) ... aaa ahhh ye lah .. tapi tengok tempat juga ... (time ni aku dah tutup majalah.. dia ni memang nak ajak aku borak agaknye.. x dapat la aku lelap mata sekejap)

dia : Cik siapa nama ye?
aku : Saya Amie ...
dia : soo Amie asal dari daerah mana?
aku : saya dari Bachok .. ada pergi ke sana ke?
dia : ooo tak sampai sana .. di area Kota Bharu je.
aku : soo sempat shopping tak?
dia : sempaaaaatttt ... ada lah beli sikit sikit .. apa nama kedai tu ada jual batik tu ..
aku : ooowh .. Bazar Buluh Kubu? (mahal sikit tempat ni)
dia : yaaaa .. yaaaa ... banyak betul batik ya ... ndak tahu mana satu mau pilih ...
aku : hhehehhee (gelak je lah .. x tau nak kate ape)

2 B Continued 




~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky