keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 25 Oktober 2011

citer pasal "Rushing"....


 hoyeah ... i'm back ... arini keje macam biasa  ..
esok cuti .. wahhh bestnye rasa ... nak bangkit lewat sket (mesti jam 8 dah sedarnye...macam biasa la tuu)

masuk opis je .. kecoh orang dok citer pasal ada orang meninggal eksiden kat belakang opis aku ni ... wah .. aku takde je .. ada macam macam citer lak ... katanya lelaki naik motor .. exident ngan kete myvi ... pompuan bawak ... kat simpang belakang AG .. katanya belah pemandu ... soo maybe kereta tu dari simpang kiri nak ke jalan besar .. n motor tu dari jalan besar ...

well ... bagi aku .. takyah la nak rushing giler giler ala ala F1 lak... punchkad je pun .. kalo merah sekalipun .. bukan ko kena hukuman pancung ke ape ... paling tinggi pun ko dapat surat cinta dari jabatan je ... then next time kalo dah tau lambat ... ejas timing bebetul .. kuar awal sikit .. baru laaa tak rushing ... drive pun selesa n relax ....

citer pasal F1 sepang ... pun ada xcident gak ekk .. aku miss that part ... tapi yg aku nak citer ni ... masa hari lumba motor kat F1 Sepang Ahad lepas .. aku on the way ke LCCT ... jalan jem gilerrr .. semua nak g ke sepang ... wahhh ... sekali ngan aku jemmm .. sib baik sempat kejar flight ke Sibu ... kalo idak .. selamat laaah ..

sooo masa dalam perjalanan tu .. ada laa sebuah kete kat depan aku ni ... warna putih ... alih alih masa tengah stop jem jalan tu .. kuar la sorang pompuan cina ... agak seksi gak la .. ngan baju n skirt putih pendek .. ngan kasut tinggi .... kuar dari kereta putih tu .. terus berlari lari kecemasan lintas hiway tu nak masuk semak dalam ladang kelapa sawit tepi hiway tu ... humang aiii ... biasa aku perasan .. lelaki je yg selalu kuar n berenti kat tepi jalan nih ... sekali ni pompuan lak ... iskkkk sabo jerrrr .... then yang aku kelakar ... semua driver kat lane belah kiri aku .. semua dok pandang dak pompuan ni lari masuk semak ... menyengehh jerr depa nengok pompuan tu ....

hahahha ... cemana agaknye dia nak buat projek mega tu ekk ??? isk ... kalo aku ler .. mau cansel terussss ... dah la siang siang buter ... ngan tepi hiway lak tu ... hahaha oh tidakkk tak sanggup makkkkk ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Sufinah Yussof (SY) berkata...

kalau pempuan je yang keluar dari kete maksud nye die nak buang air kecik kot~~~ kot~~~ ngeee~

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky