keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 12 Oktober 2011

comel bebudak nih ....

Lama gak aku tak storey pasal anak buah aku kan ?? ...
si kakak ... makin rajin pegi sekolah .. kalau hari cuti ... ada je dia nye soalan ....

Syatrah : .... ACIK MIE .... ESOK SEKOLAH TAK ??
Aku : Esok cuti laaa...

bila malam ... nak suruh dia tido sbb dia dok pulun tengok katun sampai tengah malam  ... aku pun cakap

Aku : kakak .. pi tidooo .. esok sekolah .....
Syatrah : elehhhhhhhhhh ... esok cuti laaaaaaaaaaa ...
Aku : (lupe lak tadi siang aku cakap esok cuti) .... haduuuuuuu .... sabo jerrr

skang ni .. apa yg di tegah .. semua dia buat derk .... makin di buat ada laaa .. sooo baik lagi laaa suruh dia buat je .... macam semalam dan hari sebelumnya ... dia suka panjat pagar depan umah tu .. puas dah larang ... tapi semalam terlepas kakinya .. tergantung kat pagar tu ... baru la dia rasa sakit .. terus turun .. masuk dalam umah..peluk bantal dia n nangis ... haaa time aku la pulak ... aku pun cuit n cakap .. alaaaaaaaaaaaaaa ... panjat la lagiiiiii .. sedap kannn sakit tuuu ???  pi panjat agiiiiii ... heheheh gitu je caranya ....

adik Faris lak ... apa kakak dia buat .. semua dia nak buat .. masalahnye tak boleh nak tolak ansur langsung ... kalo naik kuda .. takmo share share .. kakak pun ape lagik .. suka sangat laaa kalo adik dia bising bising tu ... semua dia nak sorang ... amboiiiiiiiii ... sib baik kecik agi ...
kalo kakak kaler kaler .. dia pun nak kaler gak .. akhirnya .. semua kaler tu terabur satu umahhhh ....
skang ni asal nampak camera je .. mula laa dia menyengih .... orang suh senyum .. dia sengih lagi lebar ... macam dalam gambar tu lahhh ... gerammmm wehhhh ....

kekadang dua beradik ni ... siap berguling guling lam umah tu haaa ... dah macam WWF .... si adik aaa lelebih .. kalo dia geram tu .. dia duduk atas kakak dia .... akak dia dah laaa nipis .... lawan ngan adik yg padat berisi tu ... wahhhhhhhhh ... sampai tak cukup napas kakak dia kena kejekan ngan adiknye .....
memacam laa feel bebudak ni .... kekadang geram .. kekadang nak gelak pun ada ....

gambar di cilok daripada paklah ... @ Senifoto >> https://www.facebook.com/fadhlah ... well kalo korang nak ambik potret ke ape ... contact je dia ... niceeeeeeeee ;-) 

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Yana Kama berkata...

seronok tengok budak2 membesar..:D tapi kadang2 ada persaan nak diorang kecik je supaya maintain cute..lol

Jijahh @ f.k berkata...

Yana : heeeee betul la sangat ... jijah pun ada rasa cenggitu gak

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky