keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 11 Oktober 2011

Haruuu dak puang nihh ...

Alalalalaaa .. payah gak kalo cakap dengan orang tak paham bahasa ni ...
baru 20 minit tadi ... elok je aku kuar dari kereta .. ada laa dak@budak pompuan ni tegur aku ...

 Dak Puang : Heloo kak ... tumpang tanya ...

Cik Jah : ye ... 

Dak Puang : dekat mana ye saya mau buat IC??

Cik Jah : mmm bukan dekat sini .... U kena pusing balik sebelah sana (sambil tunjuk presint 2)... 


Dak Puang : dekat mana kak? 

Cik Jah : kalau u perasan ... ada bangunan di kiri kanan jalan sebelah sana .. yg ada maybank tu ... hmm kat area situ la .... 

Dak Puang : oooo (sambil angguk-angguk kepala macam pahamm jerr) ... ada orang cakap dekat bangunan ni .... (sambil tunjuk kat AG) ... 

Cik Jah : ehhhhh bukan .... itu peguam negara .. (bio betul kat sini?? .. entah .. aku pun tak penah pegi ..hahahahah..) sori laa .. i pun tak pernah pegi ... tapi yg i tau memang dekat sebelah sana laa ... 

Dak Puang : Ok kak .. terima kasih ....  (terus dia pusing belakang n jalan cecepat ....)

*(iskkk ... mengalahkan aku yg nak cepat kejar punchkad jer ..).

 tapiii ... 
masalahnye ... aku tak suruh dia jalan kaki !!!!! 
jauh tuuuuuuuuu ....
lom sempat aku panggil dah macam lipan dia jalan .. laju tuuuuu ..... 
aku lak idong sumbat ... sakit tekak ... aku panggil dia tak dengo lak .... 
nasib ko la budak ... sosek entah kemano-mano ... kereta dia ada parking belakang kodok aku ..
 

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kak jijah, sengal betul budak puang tu ye. nasib badan le... agaknya memang spesis wayar putus kot...

Yang benar,
Gergasi Comel
gergasicomel.blogspot.com

Chik Att berkata...

hahahaah .... nasiblaa.....

Rihan berkata...

hu3.. lwk2..

Jijahh @ f.k berkata...

itu la pasal .. cian gak kat dia ... lagipun .. hujan renyai renyai tadi pagi ... sabo je lahh ... haha dia pun sayang nak alih kereta gaknye ... takot takde parking .. soo tu gaknye dia jalan kaki je tuu :-?

Azhariah Zuber berkata...

hihi nasib la

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky