keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 20 Oktober 2011

i feel ...

feel soo sad ...
feel so angry ...
feel soo lazy ...
feel soo numb ....

heee memacam lak pagi ni .... yg orang seblah aku ni .. dia wat tak tau je keje dia yg tak siap ni .... takkan nak kasik orang buat lak ... keje engko ... kang aku buat tak tau je kang .... mementang orang tolong .. takkan la naik lemak dah kot ???
utamakan la keje hakiki tu dulu ... ada masa freee buat la keje ko tu .. dah la date due tak lama lagik .... aku yg serabut nihhhhhhhh ....
mencik la orang buat keje cenggini ... serabut otak ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Rihan berkata...

huish! bnci laa gk org cm 2.. seyes,mmg xske pn.. bajet bgus,kn kak?? he3..

atuk berkata...

Assalamualaikum Jijah

saborrrrr
sabor jijah

Wassalam

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky