keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 4 Oktober 2011

Pilihan ....

 Bagi aku .. setiap satu yang kita buat .. ada pro n con's ...
apa juga kita nak buat .. pastikan kita bebetul yakin dan mampu lakukan ....
apa juga kita nak buat .. kena bebetul usahakan dan pastikan ianya berjaya ... insyaallah ...
apa pun .. semua terletak atas diri kita sendiri ....
nak atau tidak ...
n adakah kita dah berhabisan berusaha ....

hmmm ... ngape aku citer pasal ni ek ??
ada banyak menda berlegar di fikiran aku ...
tapi semua aku tak berani nak buat keputusan dan aku rasa macam tak yakin ...
dan tak mampu ...
soo .. tengoklah cemana jadinya ...
some of it .. aku dah berusaha sedaya upaya ...
ada juga yang aku cuba mengelak sehabisnya ...
aku tak mampu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Lee-Yan-Naa berkata...

betull..part nak istiqamah dalam usaha tu saya selalu tak berapa nak berjaya kak..sigh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky