keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Oktober 2011

sabo cik jahhhhhh ....

 Dari semalam ... aku nampak dia suh budak tu buatkan charts untuk dia .... then dengan aku tadi dia cakap budak tu tak reti sangat buat carta ... tak kena dengan apa yg dia nak sampaikan ....
aku nengok dia takde gak bz ngan ape ape ?? dok sembang ngan kawan ada la ... sebok ngan benda lain ...

ni bila aku kasik pendapat .... udah aku lak yg di talanya keje tu... aduhhh .... ni yg aku nyampah nak cakap banyak ... bukan ape .... bagi aku .. kalau aku yg buat reports tu ... aku akan buat semuanya sendiri .. baru la kena dengan apa yg aku nak buat .... aku je yg tau ape yg aku plan ... n baru la dapat idea ape aku nak buat ... tak gitu ????atau ... mintak tlg orang buatkan ikut ko punye plan tu .... bukan suh orang buat 100% ....

ni dari tadi n dulu dulu sebelum ni .. dia dok tiru reports orang ... what for ??? kalau same line ok lah ... totally different tuuuuuu .... sampai dia rasa serabut sangat masa pindah tu .. sbb kotak yg dia simpan report tu missing
... hek elehhh .... tu panduan jer .. takyah la dia tiruu sebijik macam tu ....

haaaaaaa tu lerrr .... cakap besar ngan aku ....nengok .. susahkan aku gak akhirnya ... iskk ... saboooojelahhhh

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

boleh plak mcm tu...kalau mcm tu kan..apa kata promote jer budak yang buat charts tuh..dia jer yang kerja kan..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky