keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 7 Oktober 2011

soo Plastik Cik Jahhh ...

Gheeeeee ... ari Isnin aritu .. aku terlebih jangoks lak ... siap semua pakai .... dari foundation sampai la ke bulu mata plesuuu ... hahaha ...
soooooo ..PLASTIKK  cik Jahhh  arituu...
tapi kira ok lagi ... sbb foundation water based .. soo takde la nampak sangat berminyak ... n ok je laaa ... takde cacat celanya .... (ahhh pahsannn abesss)

ari Selasa lak ... rasa takmo la jadi plastik macam Isnin tu ..tapi nak lebih sikit dari hari biasa .. sooo aku pakai cream muka n then pakai bedak compact  n of coz ... lipstick tak tinggal okeh ....

.foundation tu .. macam biasa sebelum ni ... aku pakai ok jer ... lupe lak ari Ahad tu aku buat facial sendiri (soo muka memang cepat berpeluh n berminyak laa) ... sooo .. bila oil based foundation ... campur ngan muka berminyak ..campur lak ngan bedak compact ... guesssssssssssss whatttttttt ....

bercapuk la muka aku macam gambo sebelah tu haaaaaa .... terlebih tepung sudaaahhh ...

kalo pandang dari jauh .. takde la nampak jelas dan nyata sangat ....tapi kalo dekattt ... aku sendiri pun rasa semacammmm ... hahahah ....

issskk ... ngan slamber badaks pulak pagi tu ... aku pegi jenjalan carik makanan kat bangunan AG sebelah ni haa ... hahah .. tah bape ramai pahsan muka aku ni bercapuk ekk??? ... mesti dorang fikir ... aku ni ok ke tidak ...
atau mesti dia kata aku ni ada WENGG sikit aar ... hahahaha ...

moral of the story cik jah wehhh .... rajin rajin telek muka kat cermin ... lagi lagi sblm kuar ... hiksss ...

gheeeeee ... cantik time jumpe dia jerrr ... tapi ada gak hari tak cantik ..pegi jumpa dia gak ... soo what?? cantik atau buruk ... itu tetap aku .. soo kalau dia tak dapat terima ... ok fine ;-) ....

heeee gambo semua dari Mr. google jerr ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

nasib baik xde yang lari....adoii...sabar jer la..

Sufinah Yussof (SY) berkata...

haha~ betul tu, cantik atau buruk, itu tetap kita. kalau orang lain tak dapat terima takpe. janji Allah sentiasa terima kita. kn2. hehe~

Jijahh @ f.k berkata...

Suria : cik jah pahsan gak ada 2-3 orang dok ushaa baekk je cik jah pagi tu ... tapi takde la rasa macam riak sangat .. heheheh

Jijahh @ f.k berkata...

SY : cik jah setuju sangattt ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky