keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 21 Oktober 2011

soo what ?? ..

things going mad ...
aku dah malas nak cakap banyak ...
malas nak pujuk ...
malas nak buat baik ..
malas nak pura pura seolah takde ape ...
malasssssssssssss ....

soo kalo dia rasa ok ... aku pun ok juga ...
kalo dia nak macam tu ...
sure aku boleh lebih daripada itu ...
insyaallah ...

CONFIRM ??? 

soo aku nak kasik dia dengar lagu ni jerr ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

Kita serupa ni Jijah, Akak pun rasa nak tulis camni kat n3 terbaru akak nanti..kata org pinggan tak retak, nasi tak dingin, org tak ndak, aku lagi tak hinggin.
sedap lagu tu, kena sgt!

**Bila Comel Jadi Comot** berkata...

rileks jah jgn marah2 ok, sabar2 cool

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky