keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 22 Disember 2015

sleep lahh

Penatnya rasa ... dah 3 minggu macam ni .. tak kira tidur awal atau lewat .. pasti akan sedar tengah malam .. then dah tak boleh lelap sampai ke pagi .. nak kata risau exam .. lambat lagi n paper dia tak susah sangat bagi aku ... risau kerja? semuanya terkawal ..

ada kaitan ke dengan sesuatu yg aku minta ekk ?? pasti ada sesuatu ...

apa pun semalam tq pada yg sudi teman sembang... tidur lewat .. bangun awal gak .. tadi pagi aku sedar kul 3.30 .. tak golek dahh .. bukak lampu .. bukak laptop .. sambung wat keje opis ..
emmm ..

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky