keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 26 Januari 2010

boleh ker bercinta macam ni??...


Hari ni jijah di lemparkan dengan satu persoalan yg jijah rasakan sesangat berat ... (bagi jijah laaa .. orang lain tak tau la pulak)
katakan korang berkawan .. tapi kawan yg kira special kes la (special friend) . soo of coz .. kalau dah sesama suka .. sama ada get along together atau mariage is the destination la kan?? ..kalau ada jodoh ...

but this time .. HE ~ tak mau berkahwin .. dalam erti kata lain .. tak mau ada sebarang pertalian atau ikatan dengan that girl .. so they will be together until that girl marry atau sehingga dorang dah tak baik @ bersama @ berkawan lagi .. (nak panggil ape relation macam ni ek??)

so .. along the way .. kalau dah kita sukakan seseorang .. of coz la kite takkan cari yg lain .. takkan dalam satu masa yg sama ada 2-3 relation n in love lak??? kiranya kes "THE BEST MEN WIN" la kot?? ... atau "BACK UP PLAN"??.. boleh ka itu macam??

for me .. cinta dan sayang ni satu perasaan yang "unic" .. bukan semua orang kita boleh jatuh cinta n sayang ... n bukan senang OK!! .. bukan bercinto 3-4 orang dalam satu masa (tak boleh) .. takde istilah gitu dalam kamus idop jijah ..
walau kita cuba paksa diri menyukai orang sekali pun .. u will never feel it ..
mulut boleh ucapkan sayang dan rindu .. tapi perasaan takkan dapat merasai sama ape yg diucapkan ...

soo ape pendapat korang???
..............................................
jijah : Tuhanku ... jgn duga hambamu ini sebegini rupa ... kerana aku tak mampu mengharunginya ... buat sekian kali ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

boleh ke macam tu ? baik jangan bercinta ye dak ?

Jijahh @ f.k berkata...

baik bercinto ngan lap top ... hahaha ... (kes berat nihh)

Bintang D'hati berkata...

Ni maybe kes platonic love, 1 hubungan kasih sayang tanpa ikatan dan tanpa keinginan utk bsatu,ringkasnya tanpa nafsu. Maybe la kan hehehe

Jijahh @ f.k berkata...

entah laa laling .. tapi kalo aku .. aku panggil best friend atau kekasih gelap jerr .. hahaha

Insan Biasa berkata...

Main main cinta

Kekasih bermadu .....

Cinta sejati sukar dicari!!!!

AzuanBudakMemandai berkata...

cam maen3 je tue huhu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky