keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 31 Januari 2010

Camel Trophy ...

hari ni ... malas atau rajin .. kena gak pi Shah Alam ambik modul ... bukannye ape .. dah la lewat bayar (tunggu gaji) .. tapi selang seminggu dua lagi dah ada test ... adoii .. takkan aku takmo baca.. paper ni takde final .. cuma quiz n assignment ... awal awal lagi aku dah siapkan n submit semua .. bukan ape .. sementara aku ada masa .. ada gak bebudak ni cakap .. "ai kak amie .. awal dah hantar assignment ??" mm aku gelak je la .. lagipun keje aku ngan dorang tak sama .. sementara aku free ni la nak kejar semua .. sok aku dah bz ngan memacam menda ..hampeh .. semua tak jadi lak nanti ....

sooo tadi pagi gerak ngan kete wira ke Shah Alam lalu ikut ... Jenjarom .. mm lalu ikut ladang kelapa sawit .. skang ni teruk giler jalan dia ... dah macam Camel Trophy daaa ... turun naik .. terhenjut henjut ... sementara nak sampai jalan kebun tu ... humang aiiiiiiii .. kiranya kalo dah makan sebelum gerak .. sampai shah alam je lapo balik .. sbb nasik cepat turun ... hahaha lawak spastik je ... takyah gelak !

sampai kat tempat nak ambik modul tu ... aku jalan macam biasa .. kasik salam .. seko pun tak jawab (tak tau aa kalau dia jawab dalam usus dia jerr)... yg pasti sorang tu dok main game .. sorang agi .. lama aku diri depan dia hulur kertas smodul tu pun wat kerazz jerr ... mau je aku celup kapla dia dalam tank ikan emas kat belah kanan tu ... kalo yer pun .. layan aa orang datang ... game tu jap agi ko sambung aaa sampai lebam mata pun tak kesahhhh ... hahaha tiru iklan dedolu .... "INIKAH PERKHIdMaTan Yang Cekap??" ... mmmm ..mekacih aje laaa .. sesusahh jerrr layan aku ... lepas dapat buku .. aku pun cakap TQ .. Blahh ... dah la banyak songeh .. nak itu ini ... dah tu nak layan takmo layan lakk .. mmm kan dibayar gaji tuu walau korang keje hari ahad .. come on beb ...

start enjin .. tros blah ... harini mamai ape daa ... asyik salah round about jer .. hahaha 2 kali tawaf gak la baru jumpe jalan ... tapi takde laa sampai kena guna GPRS .. hehehe sbb nye dulu dah sesat lagi teruk dari itu ... lalu kat jalan kebun tu .. nampak orang jual ayam golek .. hulamakk .. terjejas napsu makan ... tapi tak berenti pun .. kete banyak daa ... tapi singgah tesko ... beli ayam n cendawan .. lama tak makan cendawan goreng .. semalam jijah rasa macam ternampak tepung goreng ayam ... sedapnyee .. cicah sos .. slurppp ...

















sooo skang ni tengah rest jap ... mata dah naik julin wat assignment menda alah guna macromedia director ni .. dengan jijah yg slow kebabai tak reti guna perisian ni .. adoii .. rasa nak give up jer .. tapi makin tak menjadi .. makin geram n makin kuat try n error nih ... baru siap 10% ... muka depan ngan end .. hahaha yg tengah ape semua lom agi .. huuu .. letisss ... sib baik budak kecik tak kacau arini .. kalo tidak .. tak pepasal kena gusti ngan acik mie dia .. whoahahah ... ganazz .. ganazzz ...

























~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

sI tEDI berkata...

cendawan goreng!!

iloike!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky