keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 3 Januari 2010

Day Out 2




Seperti yang di janjikan .. jijah muncul di One Utama ... hahaha 1st time driving ke sana ... so far so good laa ... rasa macam sesak napas pun ada .. hahaha .. paling tak best .. tingkap kereta ni aaa .. sesangkot lak ... (kena suh pak lah repair) ... mmm .. my mistake gak aaa .. smart tag dah lama kering ..asyik terlupa nak top up jerr ...
soo ... sbb takot lambat ... jam 9.00 jijah kuar rumah .. n memula pi banting dulu .. kuarkan ape yg patut n tambah minyak laa ... kering je tangki ... hampes ... tak suka macam ni .. dah nak kuar ... baru nak isi minyak .. urghh ... lambat ..9.15 baru gerak .... sooo memula ingat jijah yg lambat .. hehehe rupenye orang dekat lagi lambat ... mmm nampak gaya kena tunggu laaa ... jijah sampai 10.00 > < laaa ..
vicky sampai jam 11.00 .. have verry quick breakfast n run to the cinema ... patut mula jam 11.20 ... masuk 11.30 tak start pun lagi ... legaa ...
lepas movie .. jenjalan ..sbb nye jam 1.00 .. org mesti makan dah tuu .. tak suka crowded .. nanti jam jam tu gak jijah rasa takde selera n kenyang. sooo ... shopping laaa ... (window shopping je laaa ... jijah kan tengah negative skang ni .. hahaha ciann jijah) ...
then .. dekat jam 3 .. baru berenti makan ... kat TGI Fridays ... hmm .. ok ke? tak pulak jijah nampak .. tapi so far berhati hati ada bagusnya ... bak kata akak sherry .. kekadang tempek je halal tu .. tapi dalam dia ada gak mix sikit ... erk .. .. ada gak satu dish tu jijah nampak ada WINE .. herk ... hijau biru jap ...
lepas makan .. kenyang .. mula laa ngantuk rasanya ... takkan nak balik .. soo vicky ajak lagi nengok citer ape yg best ...OLD DOGS pulak ... memang hilarious laa ... sakit prot dok gelak ... hahah .. korang nengok laa nanti ... wayang ni pun kitorang masuk lewat gak .. beli tiket jam 4.30 .. cerita suppose on jam 4.20 ... mmm lucky laaa .. masuk jam 4.35 still iklan lagi ...
soo ... last after kuar panggung ... berenti minum di old town ... vicky minum lemon tea (hot) jijah minum honey lemon (iced) huuuuuuu nyaman sekaliiii ... (tapi Iced honey lemon tea kat toast jusco bukit tinggi lagi superb lah) ...
hahaha masa balik lagi haru biru daa ... masa pegi sana memang jijah follow 100% Garmin @ GPS dalam HP jijah ni .. time balik bateri low la pulak .. lom 1/4 perjalanan dah KEOK .. haaaaaaaaaaaaaa ... haru biru ... tah kemana peginya ... follow putrajaya laa .. sbb kalo masuk kelang .. jijah kena lalu kat jalan yg gelap tu ... tapi bila ada simpang putrajaya n KLIA .. hahaha saja gatal lalu KLIA .. adoii ... udahnye jalan patah balik jauh sikit aa ... heheheh ... ape daa jijah .. worst driver ... sampai umah jam 9 ... kuar dari jusco tu jam 7 lebih ... mm nanti jijah masukkan gambar ... semua lam hp lagi ...
............................................................
Ingat masa ngan abg dari kuantan ..abg tanya .." betol ke jln ni yg??" ... ye ye OOooo jer jijah confident cakap .. "betol laa jalan nii" hahaha sudahnye JALAN MATIII ... hahaha free free je kena gelak kat abg ... hampes laa jijah nii ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

syabas!! anda telah berjalan sampai di sane..hikhik. 1st time drive ke sane tuee. klo zieee...kompom x smpai² kot :P

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky