keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 15 Januari 2010

Fish ohh fish






haaa tu la dia lukisan merepek meraban untuk syatrah .. hehehe .. sok dia besar makcik jijah nak kasik dia nengok balik ... mau dia gelak guling guling nengok ... susah gak ekk nak melayan perangai sorang sorang ... respek tabik spring sama mak fidah n Bapaknye (paklah) tahan layan karenah syatrah sorang ni ....
sok ada adik cemana lak ekk ???
~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

macam2 jenis ikan ade tu ..ikan kembung, buncit, idung besar, ikan bilis...Eh...berudu pun ade?...hihihi...pandai dia melukis

~0~ berkata...

pandai dia melukis

Jijahh @ f.k berkata...

mak .. ayah .. atok .. anak beranak semua ada dalam tu .. makcik dia laa jadi mangsa tukang lukihh ...

iDAN berkata...

saya pun teringin nak anak perempuan nampaknya tidak kesampaian!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky