keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 30 Januari 2010

"FRIENSHIP CONTEST"

Ghee .. terjah blog pak long tadi ... terbaca lak pasal contest ni ... nak try gak lahh .. kat blog nih >> http://bobotpink.blogspot.com/2010/01/friendship-contest.html



mmm .. dalam ramai ramai kawan jijah ... hanya sorang ni je yg tidak diketahui lokasi n keadaannye ... jijah memang rindu sangat nak jumpe dia .... nama kawan jijah ni Norlieyzawati atau nama panggilannye "Lieyza Banging"

Masa memula jijah kenal dia waktu tu kami belajar di Alor Star kedah selama setahun .. memacam kami buat sesama .. dalam 9 orang kat rumah sewa tu ... jijah paling kamceng ngan lieyza nih .. perangai dia memang gila gila .. tengok aje laa dia nye keje tu .. menyumbat kek ke mulut ku.. heheheh ... heee birthday ke-18 masa tu ...
walau dia gila gila orangnye .. tapi dia memang sorang kawan yg baik n sentiasa ingat kat kawan ...
oo yeah ... dulu jijah ada minat sorang brader masa kat A.S tu ... suka nengok je la .. bukan suka jatuh cinta ke ape ... n dalam diam diam si lieyza ni pakat lak ngan BF dia utk mengenakan jijah .. akhirnya masa last day kami nak balik ke KL buat selamanya ... kami di hantar oleh jejaka yg jijah minat .. wahhhhhhh berdebar ko .. mau tak nye ... duk seblah brader tu (seat depan la) ..tapi dua dua senyap je .. aku pun senyum je la ... (adoii jantung rasa nak gugur berkali kali) ...
mmm memang itu la hadiah paling best dia pernah kasik kat jijah ...
harapnya didalam saki baki usia yang ada ... jijah akan dapat jumpe dia lagi ... n masa tu jijah nak hug dia kokuat .... jijah nak cakap .. rindunye jijah kat dia ...
I MISS U so Much Lieyza..
.....................................
p.s : oo yeah .. ngan dia ni la jijah nengok wayang sampai lupe ada kelas .. hahah

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

pak long berkata...

salam...
enteri jijah kali ni memang prenship betul dan ala-ala "jejak kasih" gitu....
tempat jatuh lagi dikenang ni kan pulak kawan baik...

Insan Biasa berkata...

Moga berjumpa ....

Jumpa nanti lepaskan rdu kuat kuat .... hihihi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky