keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 14 Januari 2010

hindustan day ...

harini mood jijah nak layan hindi songs ... sib baik ada pc orang yg tak keje ... soo leh laa pasang lagu n buat keje ... usually jijah pasang tru my hp je ... tah bila dia nak kasik pc ni ekk ... lamanyee menunggu...

dah 2 malam berturut syatrah dera jijah lukis fish nih ... soo kali ni .. berbeza sikit ... biasa jijah lukis ikan biasa .. kali ni ikan luar biasa ... nanti kemudian jijah post gambar ikan nye ... soo dalam tu memacam ada .. tapi tiap kali ikan lain yg jijah lukis .. mesti dia gelak mengekek ... yg paling dia gelak bila jijah lukis ikan jongang .. "gigi rabbit" ... hehehe siap dia tunjuk kat gigi rabbit dia tu ..n sebut .. gigi .. gigi ...heheh ...
lukis ikan keli .. jijah panggil ikan misai ... dia gelak lagi ... hahah seronok lak nengok dia gelak ... then skang ni dia suka kalau kite bacakan buku cerita .. saja dia gi ambik buku n suh kita bacakan ...
semalam dia follow jijah sidai baju ...(dalam gelap) .. soo tengah jijah dok sidai baju .. tetiba dia lari ke pintu n cakap .. takott ... takot ...
meremang lak bulu roma jijah ..
"Syatrah takut ape??.. tu dog tuuu " saja nak sedap ati .. mana ada dog pun atas jalan tuu ......
dia jawab .. takutt .. takut n cecepat goyang pintu rumah ... mm jijah pun bukak kasik dia masuk ... seram lak aku ngan budak syatrah ni ...
bebudak memang leh nampak menda menda macam tu kann? .. tapi yg semalam tu dia nengok dekat jee ngan kereta .. bukan kat jalan depan umah tu ... hahahah .. dan dan tu laa jijah lak rasa seram sejuk ... hahaha baru ku tau .. aku pun sengal gak penakot .. nampak je macam brutal .. heheheh .... seramzzz ....
cecepat sidai baju n larii .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

iDAN berkata...

biasanya bebudak nampak apa yang kita tak nampak, kalau memang meremang tu memanglah ada benda... lain kali nak sidai kain biar buka lampu terang-terang!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky