keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 13 Januari 2010

keje .. keje.. kejeee ..


Pagi pagi ni .. datang opis terus kemas ape yg patut n key in data .. sbb nye jam 9 dah mula meeting ... harapnye tak la lama sangat ... kalo tidak ... cemana nal siap smua keje ni ....

dalam meeting tadi memacam laa pesanan dewa dewi ... tapi part yg best nye ... bila TKPO sebut "Bukan share macam share makan cokodok" wahh... baru 1st time aku denga dia buat lawak ... dalam gegelak .. dapat lak berita pertukaran ... adehh .. baru je unit aku ni nak masuk gear 4 ... udah nak kena tukar pilot lak ... sadisnye ... harap harap penggantinya sama atau lagi ok la ... kalau duk diam jer .. tak tentu hala ... sadis tuuu ... sayang 1000 kali sayang ...

ape pun tahniah buat bos aku .. senang sikit dia n dekat ngan family .. ape pun .. memang beruntung sape yg keje ngan dia .. sbb kencang ... aku suka sangat bos cenggini .. memang banyak keje ... tapi ibaratnya .. susah sekarang senang kemudian .. n satu agi dia nye style ... macam keretapi ... sesama gerak laju .. dia gerak .. anak buah pun gerak ... (bukan specis kasik anak buah je gerak) ... mmm ... nengok je la cemana n siapa yg ganti nanti ... hopefully ok lah ...

memasing bebudak kelas aku dah mula kelamkabut .. sbbnye kelas 2 minggu > < ni je dah nak kena submit assignment pertama .. aku ape pun lom buat agi ... isk.. risauu ..lappy ... cepat lah datang ... sengsara aku dibuatnya ... huuuuu ...

maybe seminggu dua ni dah mula keje luar balik .. next week maybe ke hulu langat .. then the other week berbengkel lak .. yeahhhhhh ... keje .. keje.. kejeee ..
kebizian itu sentiasa menghantui aku ... hahahah ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

~0~ berkata...

best keje sibuk...keje aku membosankan

Jijahh @ f.k berkata...

... mm untung kalau kite dapat buat keje yg kite suka kann?...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky