keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 9 Januari 2010

kenangan ...



tengah melawat facebook kengkawan jijah tadi ... terjumpe laaa tiket wayang lama kat foto member nih ... dulu murah je tiket nye ... tak sampai RM5 masa tu ada 2 panggung kat Alor Star ... satu kat bandar .. satu agi jauh sikit ... mm sanggup lak tu kitorang jalan jejauh tu ... hhaha
paling teruk masa JUMANJI masuk panggung laa ... lawak tol ...
n satu agi ... citer Ace Ventura ... hahah rasanya 7 kali nengok wayang citer yg sama je .. lepas sorang-sorang ajak tengok citer tu ... follow je la ..
ada satu hari tu ... time rehat ... lepas makan ... sbb geng ni dah takde kelas .. soo dorang ajak la tengok citer AceVentura ni .. jijah lupe lak jijah kelas lain .. depa kelas Accounting ... jijah kelas S.Computer ... dah abis nengok wayang baru teringat ada kelas gantian .. ape lagi .. mencanak lari tak cukup tanah panjat bangunan ukir alor star tu ... elok sampai kelas .. lecturer dok menulis kat white board .. jijah merangkak masuk .. si lan siap back up baik punye .. n duduk sebelah dia ... hahahah ...
masa lecturer pass around attendance ... siap dia leh sound jijah ... "Amie.. awak ada ke dalam kelas tadi??" ... dengan selamba aku jawab ... "Ada lah sir ..." .... hehehe satu pembohongan yg tidak wajar ... (aku yg rugi) ... heheheh ,... legaa .. kalo tidak .. cemana aku nak menjawab nye
mm gambo ni dipinjam dari member jijah yerr ... thaks azira ...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

izan berkata...

jijah,

seb baik dia tanya awak ada ke tadi... walhal dia dah tau tu... saja je dia nak uji minda... betul dak...

Dak Wan berkata...

Uiks? Boleh erk camtu? (tanya dengan muka penuh inesen)

Insan Biasa berkata...

hihihi ...

bantai je.......

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky