keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 16 Januari 2010

lappy & happy ....



guess what??.. i've got my lappy already .. pheww..rasa hilang satu beban besar kat atas bahu...
ape pun ... mekasih kat "Panda bear" sbb sesusah datang kl naik bas 2-3 jam semata-mata nak hantar lappy kat jijah... mekaciiihh...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

iDAN berkata...

Saya pun lahir pada Januari!

Insan Biasa berkata...

hihi saya suka antri ni ....

♥akukahmilikmu®♥ berkata...

apsal kiut sgt lappy nie..kaler ijau plak tu..comel..

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe gambar hiasan ... kalo jijah pakai lappy macam dalam gambar tu ... mau sentap geng kat opis ..

**Bila Comel Jadi Comot** berkata...

hahahah best sanggup na org tu antarkan kan..pos xle kerw ekekekekek

Jijahh @ f.k berkata...

hahaha takleh pos kalo berkaitan ngan "SAYANG"

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky