keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 20 Januari 2010

lawak ke tak nih?/

isk ... tengah orang dok dengar ceramah tadi ... semua senyap n pay attention je kat penceramah yang super fantastic tuu ...
alih alih ... ada sorang peserta ni gelak ..kuat lak tu .. yg pelik nye .. aku n orang lain tak gelak pun . n yg diperkatakan tu .. takde laa kelakar ... serius beb ..
hahah time tu gak aku jadi blur blurr .. alamak .. aku yg tak paham ke? blurr ke? berangan ke ape .... atau orang tu ada pengalaman atau teringat sesuatu yg menggelikan ketiak dia ... hahah ..memasing tertoleh kat dia gak laa (barisan belakang dia laaa..)

mmm ... kupasan paper tadi .... dalam menjalankan satu satu tugasan .. perlu ada kemahiran ..kefahaman dan mendalami sesuatu perkara .. baru ada feel ... baru boleh berjaya n bagi 100% komitment dalam tugas ... Ada faham kaa AMIE?

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

~0~ berkata...

erk..xtau nak cakap la

ina mail berkata...

yang lebih gelak tu kadanag -kadang terlebih blue.

pak long berkata...

mungkin teringat menda lucu kot....jadi dia layan gelak berguling-guling la....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky