keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 16 Januari 2010

lawak .. lawak..



Jumaat lepas .. jijah macam biasa tak keluar kemana-mana.. soo masa yg panjang masa lunch .. jijah kuar makan ngan jiran belah kanan.. sembang nye sembang .. keluar laa cerita zaman sekolah dulu ...yang tak tahan nye.. dia citer kesah masa sekolah asrama...

rutin sekolah asrama .. pepetang biasanya kena laa kuar bersukan .. aktiviti sukan berkumpulan spt bola jaring biasanya kena cari kawan .. biar cukup geng .. soo tiap hari akan ada laa orang yg akan cari player utk cukupkan group.

soo dia ni selalu sembahyang asar lewat .. datang laa budak yg nak cari nama tuk sukan nih .. nak cepat nye pasal .. budak tu pun berdiri sebelah kawan jijah yg sembahyang ni n cakap .....

"nak main bola jaring tak?... kalau nak main kelip mata sekali ..." yg kawan jijah ni pun ... kelipkan laa mata dia ....
adehhh tengah sembahyang ..sempat lagi kasik isyarat kat geng tuu.. ahaks .. tak senonoh...

dan dan tu jugak pecah ketawa kitorang kat kantin tuu ...adehhh .. 1st time jijah dengar citer lawak cenggini .. kiranya ada lagi laa yg lagi gila dari jijah... heheh

................................
jijah tak penah duk asrama masa sekolah .. but jijah duk asing since umo 18 thn... till now ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

**Bila Comel Jadi Comot** berkata...

hahah bahana duk asrama huhuhu dah merasa..xsanggup idup terkonkong la jijah xfreedom cam party freedom teisto tu ekekekk

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky