keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 27 Januari 2010

ngape ???

ngape ekk minggu ni jadi minggu yang panas ...
ngape dia dok argue ngan aku pasal menda yg aku tak suka ...
ngape dia suka buat aku jadi tak tentu hala ...
ngape dia buat aku hilang fokus ??
ngape dia saja buat aku jadi sedih ...
ngape dia buat aku nangesh??...
ngape dia buat aku macam ni??
ngape tetiba dia jadi cenggini?
ngape tetiba dia berubah?
kalau dia ada kat sini ... aku gigit dia sampai lebammm ...
biar puas ati aku ...
ni 1st time dia buat aku gini ... siap aa nanti kalo jumpe ... memang kena gigit ngan "aku..la" (bukan drakula ok)

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Hihihi kalau dan gigit nanati bagi tau ye ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky