keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 19 Januari 2010

pagi yg hujan...


Pagi ni .. hujan lebat betol ... jam 4 jijah tersedar n hujan dah mula membasahi bumi ... soo tido balik ... masa kuar rumah memang hujan lagi ...
sooo on the way ke office .. ada simpang 4 yg menuju ke KLIA / Dengkel/ putrajaya/Bangi (rasanya laa) .. sooo memang lebat masa tu ...
tah ngape ada kete ni .. berangan ke... mamai ke ... nak bunuh diri ke .. tak tau aa .. lampu oren tu gaknye dia rasa macam lepas kot ... sampai tengah simpang 4 tu ... elok jerrr .... KEBABOOO ... adehhh .. ape kes laaaa ... kalo ye nak bunuh diri .. jgn laa pepagi masa orang nak g keje ... cian kat orang lain yg berkobar-kobar nak keje tuuu ... pulak tu dah tau ujan lebat ... time ujan ni memang kelamkabut sket ... orang pun main redah nak cepat jer .. pemandangan pun terhad .. semuanya tak ok lah ... i guess she had her lesson ...
tu pun tadi .. jijah 2-3 kali remind adik ipar .. suh ambik lane tengah ... sbb nye lane kanan sekali tu mesti banyak air bertakung ... tayar kete kalo dah laju .. tau je la cemana kes kan.. jijah takmo pepagi buta ni main driff .. driff ..
ape pun .. sayangi diri anda n ingat laa orang tersayang OK ...

Last friday kawan dia xcident .... time tu dia cakap laaa "INSAF KEJAP AKU RASA" .. haaa ni dah mula balik .... kekadang sifat panas ati masa memandu dia yg buat aku rasa kekadang nak keperok je tengkorak dia ... bukan ape ... take it easy laa .. lagipun cecepat nak kemana beb? sampai gak kat umah nanti ... lagipun kena ingat tu .... "aku lom kawen agi" .. hahahah ayat standard jijah tuuu ... sooo ... cool zura ..cool ... for myself too ..hehehehe

since xcident motor virago last few years .. dah kureng sket ahh ... sayang nyawa beb ... lagipun sendi tangan kiri jijah yg tercabut ni kekadang sakit gak ... huuuuuuuu ... tak tau nak kata kalo time dia tercabut tuu ... nak meraung pun ada ... hahah paling takot kalo kalo dia tak masuk balik .. hergh ... kebasss tangan ....

sooo ... to all my beloved friends n family .... berhati hati di jalan raya ok .... leka split second pun can be big disaster ... nyesal dulu dari nyesal kemudian ... takot makan tak abis jer ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

kalau hujan memang bahaya ...

hati hati hati .......

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky