keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 2 Januari 2010

Pet @ haiwan peliharaan



Emm ... baru tadi Vicky call ... rupanya since last meetings dia diserang demam yang teruk ... more than 20 days in bed ... nampak gaya nya sekarang ni penyakit merbahaya menjadi jadi .. lepas satu satu virus baru ... makin berumur .. makin kurang pertahanan badan ... soo .. kena makan supplement la lepas ni ekk ...

Last meetings .. baru je sembang dengan dia ... pasal pet ... anjing yang dia bela dah hampir 10 thn (9thn 9 bulan) .. kata dia dah macam family member pet dia ni ... seingat aku dia panggil BOY ... tinggi n besar ... masa dedolu posmen n kawan kawan @ sedara mara dia selalu kena tipu ...boy ni buat muka baik n kesian jerr ... alih alih bila dekat .. nah kooo ... sekali dia menyalak .. terkujat ...
sama jugak masa jijah g deepavali rumah dia ... sampai dia kena kurung dalam bilik ... itu pun dok menyalak je panggil tuan dia suh bukak pintu ... mmm memacam ekk ..
. skang ni jijah dah tak rasa nak bela ape ape ... sbb nye masa dah kurang n nak layan pet ni pun dah kureng ... hahah lebih baik layan Syatrah ... berkepit jerrr kalo duk kat umah ni ...
Ape pun ... Jijah dah pernah bela memacam dedolu .. kucing (paling banyak), hamster.. ikan ... yg last si Zorrow the cat @ boy lah .... manja kemain ... tah kemana hilangnya dia ... maybe kalau hidup lagi pun dah tua skang ni ...
mmm tu je nak citer ....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

sI tEDI berkata...

aku bela kucing jek..

ekekekekeke

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky