keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 12 Januari 2010

pisang salai


sape nak pisang salai...? Lama dah tak makan.. Seingat jijah masa kekecik dulu... Mmm now baru rasa.
Tapi last year bos ni bawak balik pisang salai dari indonesia... Bulat kecik kecik n dorang buat macam bentuk anggur.
Mmm sedap... Cuma bagi jijah ... Lekat celah gigi je laa... Hehehe


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

sI tEDI berkata...

kerepek pisang salai. lain kan? ekekekkeke..

Bintang D'hati berkata...

Pisang salai tu makanan kegemaran si tanggang tuuu...hehehehe

Jijahh @ f.k berkata...

tedi ... Haaa tu special tu... Tak penah rasa lg...

bintang.... Tak rela jadi batu.... Aww...

violetless berkata...

apa pelik nor bentuk nya kak jijah?hahahah..takut nak makan...huhuh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky