keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 9 Januari 2010

sadist toll ...


tak tau nak cakap cemana perasaan.. bila cucuk external kat pc ... satu partition yg ada memacam lagu tak dapat nak detect .. urghh ... semua koleksi ada dalam tu beb ...80g .. adoii .. terus takde mood koo ...
tapi syukur juga aku nye dokumen keje n folder koleksi gambar ok n boleh akses .. kalo tidak .. abis laaa dokumen yg aku prepare seminggu ni ... burn .. pheww ...
tah la ekk .. dah biasa buat keje pasang lagu ... kalo takde .. aku cepat ngantok n takleh nak konsentret... Lagipun dah pernah xternal pertama burn... Terbang melayang RM300.. Huu... Ini xternal yg ke 3... Yg paling besar punyaa... Heheh... Senang.. Semua sumbat dalam jerr...
Soo ape yg jadi semalam... Pagi jijah pasang laa lagu kat hp... Sbb nak pujuk otak yg serabut.... Bila dah clear petang tu... lepas abis edit paperwork .. aku singgah ict ... bawak bf@(external) .. pegi jumpe yg pakar .. heheh jumpe dr laa... Yg pakar .. memula si zairol buat.. .. tak detect .. then masuk ngan ida .. (pc baru dia yg serba baru n power) tak jalan gak ... last ikhtiar ... pc paklah laa ..
soo semalam dia check .. tak dapat gak ... tadi petang (sabtu) saja jijah godek ..dalam hati kata ...kalo tak dapat gak.. Nampak gaya..kena format le balik..
cucuk. hmmm ... run ok jer lama gak tuu .. macam ada file ... ada chance lagi ni ... sooo godek nye godek ... kuar senarai lagu .... huuuuuuuuuuuuu rasa nak melompat lompat kegirangan sehhh ....syukur alhamdulillah ....
:...............
Moral of the story... Jgn give up mencuba.. Bersabar n usaha lagi sampai berjaya...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Dak Wan berkata...

Tak buat back-up ke? Sebab rosak tu selalu pasal gegar. So, backup la ye?

Jijahh @ f.k berkata...

dak wan.... Kalo rosal gegar tuu dia bunyi semacam masa kita connect tu... Lampu dia macam nyala tak nyala jer.. Dah tu bunyi click..clik... Sahh kong ... Tapi kena check gak wayar dia...
Jijah nye case... 2 partitio lagi ok... Run macam biasa.. But yg ni dia run jugak..tapi tak keluar ape ape n dia status... Disk not formated....
Caranyaa...scan virus dulu... Then... Dari disk management... Try change drive letter. Lepas tu cuba run kan dia ... Kalau ada... Baru laa rename n jgn lupe... Lompat kegirangan k...sbb nye disk anda yg berharga ratusan RM tu selamat.... Hehehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky