keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 20 Januari 2010

selsema n jijah

Since last friday rasa macam demam tak demam nih ... makan panadol sebijik .. ok .. then tadi ptg rasa macam nak kena flu jerr .. tekak saket ape semua ... adehhh memang sah laa ... now running nose dahh .. isk ... biasa kalo sesema ni .. buat kite rasa berat kepala n sebal jer ... hope esok ok la ... sbb nye 2 hari ni jijah ada bengkel di batu ... adehhh .. cemana nii .. sok sek idong kuar cendol ... depan orang luar lak tu ... nak type lagi ... hahahha hantam sajalah ... janji rock ... hehehehe ....

tadi jijah mintak paklah hantar kat BATU .. sentol ... mmm nampak gaya 2 hari berturut laa jijah kat sini .. sib baik ada wifi free .. yahuuuuuu .. tak laa rindu sangat nak ber-go-blog ... hehehe ..
ape punnn ... nak jugak makan nasik lemak kat chow ket tuuu ... rinduuu ... lama tak makan sana ... iskkk ... udah le .. merepek meraban jer aku ni ...

dah siap separuh keje umah ... nak tidoooooooo ... gud nite all .... wasalam



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky