keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 4 Januari 2010

serba tak kena ...









cakap salah ... tak cakap lagi salah ...
diam salah ... membisu lagi salah ...
suruh.. "kena" ... tak suruh ... lagi tak kena ...

sorong papan .. tarik papan ... itu biasa ...
tendang sana .. sepak sini ... lagiiii biasa ...
engkau buat .. aku juga boleh ...

semua serba serbi .. aku nak lebih ... tapi ada yg aku nak kurang ...
puji lebih ... aku suka
kutuk lelebih ... nanti kau yg kena ...
cakap lebih ... tu aku reti ...
buat keje lebih?? ... abis .. kau tak reti-reti lagi??

puji melangitt .... mesti tahap dewa dewa ...
jack abis abisan ... mesti tinggi tinggi ..
kipas baikkk punya ... sehabis speed ...
haa tu laa yg ko suka gaknye kan??

mmm tak tau aaa aku ...
bosan .. bosan... bosan ..
bosan layan karenah korang ...
benci ... nak dengar semua carita ceritu ...
buat laa ape korang suka ...
aku tak peduli lagi ...
BLAHhhhh ..........

Amietz@f.k 04012010/7.51pm
~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

annie berkata...

Salam Jijah, mcm tension je, tenang, jgn diikutkan sgt hati tu, tapi bercakap mmg mudah kan, yg berdepan?? Azab...sabar yea

Jijahh @ f.k berkata...

thanks annie... Jijah bukan tension ngan sesape.. Tapi tu adalah situasi yg berlaku...soo dlm situasi ni.. Jijah rasa baik jijah wat derk jer.. Sbb dorang pun dah tak peduli... Fine with me ... Heheh tak best ekk situasi mcm ni... Nasib lerr...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky