keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 30 Januari 2010

‘Why I Like It Longer’

uhhh.. dah nengok contest ni lama dalam mail ... but still i dont have the idea ... just try my best of luck ... aim n shoot .....

sooo ... ‘Why I Like It Longer’??

i started using Hand phone when i was in kl and just start working in year 1999 ... in that time HP still consider expensive (for me of coz) ..

sooo my first hand phone "BIG.. LONG@Bulk " .. kata orang lempar kat anjing pun mati .. hahaha .. NEC Primero Gio (tak jumpe gambar tu la ..sorry) .. tapi nak tunjukknye tu la size dia lebih kurang .. berat ..

sekejap je jijah pakai .. until year 2000...
Then jijah hadiahkan pada pak lah sekali ngan line .... sooo year 2000 keluar pula model Nokia 8210 ..






HP ni .. kecik .. cute miut jerr... beli sekali line dekat RM1500 gak le .. ngape suka? sebab dia kecik je .. senang nak pegang n yg penting boleh masuk dalam poket beg duit jijah ...











soo .. jijah pakai hp nokia ni paling lama . warna pilihan "navy blue" memang takde masalah kecuali bateri dia kong .. until keluar Motorola SLVR L7 .. nipis n kecik gak la ..









i like it too ... sbb nipis .. jatuh banyak kali still ok n mantap .. cumanya key pad dia rosak sket ..
mmm tapi disebab kan kecanggihan teknologi n memacam lagi... memang takleh di bendung .. sooo takmo ketinggalan n juga dapat "duit terpijak" masa tu sooo jijah beli lak HP ni... n still guna yang ini sampai hari ni ... tapiiiiiiiiii ...................










tapiiiiiiiiii ................... jijah dah jatuh cinta dengan HP ni ....LG Chocolate BL40 phone (BL40) ....bestnye kalau dapat HP ni ... nipiss ... panjang dan seksi nih .. ape yg jijah suka? emmm semuanya ... panjang ... nipis n mesti muat dalam beg duit baru jijah nii... sooo ok la tu kan?? HP baru dalam Beg baru ... hehehe...

.... Owh please ... please make me win this contest ... aaamiinn... sure i will use this for long time ... and the most important is... this might be my chance to have free phone for the first time ... this sure gonna be the best ever phone i have ....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Teruskan minat anda...

hihihi....

Bf pun tukar tukar ke ?

hihihi gurau je

Jgn mareeeee !!!!

izan berkata...

jijah o jijah...

kesukaan kita hampir samalah... yg kedua tu dah rosak... yg ketiga still pakai lgi asben yg pakai. yg pilihan keempat tu.... nangis nak beli... nmpknya memang x tebeli dah...

Jijahh @ f.k berkata...

ye ke izan? kebetulan lak kan .. tapi tu semua jijah tukar bila ada keperluan mendesak jer .. ada rezeki ... ada la nanti ... insyaallah

Jijahh @ f.k berkata...

Insan > pasangan hidup adalah seperti sebahagian dari diri .. mana boleh tukar tukar ...

Insan Biasa berkata...

hihihi ....

hp dah tengok !!!

no nya mana ?

Hazwan Hakim berkata...

..nice post...


I hope u win!


http://www.keemzone.com/2010/01/why-i-like-it-longer/

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky