keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 17 Mac 2011

antara api dan berapii ....

 sabo jer aku ....tadi aku carik lighter sbb nak bakar hujung lanyard yang berbulu ... soo mintak la kat bebudak sebelah (duduk kat tempat lain .. sebelah tu budak lelaki) ... tau ape dia cakap kat aku ??

budak 1 : laaaa .. akak nak lighter ?? nak buat ape ?
aku : nak bakar yg bulu bulu ni ...
budak 2 : ala kak .. ape susah ... ambik batu kat depan .. ketuk ketuk kasik kuar api
(kat depan opis aku ada ruang@sudut yg ada batu-batu untuk utk terapi tapak kaki tu)
budak 1 : tak pun akak carik kanta pembesar ... turun bawah n tala .. tunggu kuar api ...
budak 2 : tak pun akak pi je search dalam intenet .. cari gambo api ....
aku : haduuu korang ni ... bukan nye nak kasik aku api ... bikin aku berapi ada laaa ... sambil gelak beso ..

hiss .. memacam aa bebudak ni .... dan dan tu aku terfikir .. adakah semua dah pakai rokok elektronik??? lighter dah pupus .. nak berasap kalu .. kena charge letrek jerrr ... hmmmm ....


tuan kedai .. saya pinjam gambo rokok yer .... kalo nak beli .. sila layari
>>>  http://pintukedai.blogspot.com/

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Oasis berkata...

Haha. Jijah...jijah..

Kadang2 mmg bolh buat brapi ngan lawak sedemikian rupa. Sabo je lah ye

cik blablabla berkata...

haha..tampo je bebudak uh.clupar nohh.byk songeh lak..ngahaha..ceq lak yg lebih2. peace!!

wa khairul onggon berkata...

Ini dah macam iklan Astro.. macam2 ada... hehehe bebudak zaman sekarang dh advance.. Sib baik sabor.. klu idak terbakar diri kang hehe.. :)

Jijahh @ f.k berkata...

tu lah pasal ... sib baik bebudak tu memang kepala gila gila .. n jijah pun siap lawak dengan depa ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky