keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 16 Mac 2011

ape menda ni? - Part 2

 hmmm ... kalo korang dah tengok gambo ni semalam .. mesti tertanya tanya ape kebenda sebenarnya tu?

agaknye dapat tangkap tak ape yang aku nak story???

ni adalah salah satu bahagian pada ayam yang aku suka ... iaitu Bishop Nose @ Tongkeng Ayam .. tapi tidak yang part bawah tu OK! ...

aiyarkh ... punye la semangat nak makan ayam penyet semalam .. sekalik tengok ... alamakkkk ... apasal ada menda alah tu pulakk ?? tros kembang tekak aku ... selak sebungkus lagi ... herkkkkkk ... ada jugak ...
sooo ... kesimpulan yang aku buat ... mesti pekedai ni pengotor gilakkkkkkk ...


takkan laaa dia tak nampak menda alah tu kan?? ... TERANG .. JELAS & NYATA maaaa ...
kalau satu je ada .. mungkin laaa aku tak berperasangka macam tu ... tapi ni DUA-DUa ada ... yearkhhh ...

(atau dia memang sukaaaaaaaa makan part TUUU ?? heheheh opssss ..lazerr ... )


soo .. aku pun ambik laaa tunjuk kat adik aku ... n sudahnye aku cakap ..

aku : len kali .... takyah la beli lagi kat situ .. pengotor ahhh
adik : alaaaaa .... main ngan masak banyak banyak .. terlepas aaa ...
aku : kalo satu ok la ... yg lagi satu pun ada tau ... sekali ngan kantung T.A.I.K tuuuuuuuuu ...
adik : oo ye keee ?? ... EEEEEEEEEEEEE............

hisss ... yg aku pelik tu ... takkan laa tak sempat nak cuci dulu ayam tu? lagipun ayam ni dia goreng macam tu aje ... takde pun rasa ape ape ... garam kunyit pun takde aku rasa .. sbb rasa dia hambar n kerasss ... sori ye ..yang aku rasa tu .. yang 1st time adik aku beli .. part dada.... bukan yang ini punya ... dua dua tu aku buang ... aku rasa macam dia tak basuh jerr ... beli ... potong .. celup air ... gorenggggggg .... herkkkkkk .... yearkhhhh tuihhh ...

aku rasa .. ini laa salah satu sebab skang ni ramai sangat yang bebal kot ?? termasuk la aku .. kalo time baca buku tu ... aku rasa 5 kali ulang pun takde effect ... hisss ... mintak dijauhkan .. patut ah arwah ayah aku tak suka sangat kalo makan kat luar ... tambah lak dia memang pembersih n penggeli ... ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

vielyns berkata...

tak p komplen ker? klu sy dah lama sound huhu. kita beli nak mkn..bukan buang tau

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky