keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 15 Mac 2011

bila tengah malam dapat call ....

kelmarin dulu (ahad) .. time aku balik rumah masa tengah drive di tengah hujan lebat menggila ... tetiba ada call in ... soo sib baik kat traffic light .. soo aku pick up ... entah macam suara orang indonesia je .. siap suh hantar barang ke JB ... aduhhh ... barang hape pulak dahh  ... terus aku cakap salah nombor .... CLICK .. terus putus line ... saboo jerrrr
sooo pepagi isnin tu ... dua kali dia miss call .... jam 5.15 pagi .... hanginnnnnnnnnn ... DUA kali tauuu ... terkujat nye pasal ... bengang je rasa ... walaupun aku dah set jam kul 5.45 pagi ... masa 30 minit tu amat bermakna tauuu ... soo bangun awal aritu .. aku sms dia balik (sebab tengah bengang) .. aku tanya dia ... NAK APE CALL PAGI PAGI ???????????? (whoaaa garang nii .. garangg)

ADOI LAAA ... kalo yer salah nombor .. sudah le ... takyah lee nak kaco kaco aku ... BENGANG jer rasa ati..



 malam tadi pulak... sedang lena di buai mimpi ... tetiba fon bunyik ... celik mata nengok .. banyak giler nombor .. jawab gak la .. sbb tak tau sape ...  

entah sape : Helooo Cayunkk .... 
(herkkkkkkk ..... terus segoooo bijik mata sambil tersengih sengih macam kerang rebusss) ...

aku : helo ... ABG :"> :D .. (sego bijik mata sambil sengih sengih happy)

dia : Abg baru balik kerja ni .. sekarang baru jam 5.30 petang kat sini ... sana mesti dah tengah malam kann ?? ayang tengah buat ape ... mesti tengah sedap tido kann??


aku : Aah .. tak nampak jam laaa .. 12 lebih kot ...  

(blurrr tak nampak jam dalam gelap ni ..  sib baik dia jawab tido ... biasa kalo orang tanya aku tengah buat ape tetengah malam aku mesti jawab TENGAH MAIN BOLAAAAA)
dia : emmmm ... Abg rindu Amie 
aku : Amie pun rindu abg (ecececeeeeehhhhhhhhhhhh) ...

hahaha yg lelain tu takyah la citer ... kang korang sengih gelakkan aku jer ... skang ni pun masa dok menaip entry ni aku tak abis sengih lagi ... hehehehe ... 
lalalalala ... gumbiraaaaaaaaaaaa ..... dalam hati ada tamannnnnnn ...
walau jauh beribu batu ... walau merentas samudera ... cewahh .. telefon n internet kan ada .. sms je laaa

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

black butterfly berkata...

hahha~~sabo jelaa klo dpt pngiln tgh wktu mlm nak3 strangers...^_^

Panglima Muda berkata...

ayang, memang tengah sedap tidoo ni, tak sedar segalanya

Jijahh @ f.k berkata...

BB - hheh kalo ayang call takpe laaa ..

Jijahh @ f.k berkata...

pang5 - heheheh sib baik sedo dari tido .. kalo buatnye buat tak tau .. hehehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky