keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 2 Mac 2011

Bos baru ...

 hari ni aku dapat bos baru ... tadi dah briefing bos baru dan juga bos besau tingkat dua ni ... hopefully dia akan ada idea lagi gempak dan hebat ... harap juga lepas ni program berjalan mantap .... perancangan semua dah ada ... nak membuatnye laa ...
harap juga yang sorang tu takde la main taichi ... aritu dia cakap kat orang dia sebok sejak bos takde ... aku pun pelik .. keje ape dia buat ?? ... tah laa ...
lepas dah briefing semua tadi .... terasa macam banyak giler kerja lom settle ... argh .. memang takkan penah habis ... yeah .... suppose macam tu la .... tak boleh rasa puas hati ... tapi kena sentiasa buat pembaharuan @ improvement ....

ops ... lupe nak kaboo ... dah 3 thn keje sini .. dah 3 bos aku merasa ... setahun sorang ... hahaha macam leh lupus kira laks ... ini bos yang ke 4 dah ... tapi tak tau la .. entah entah aku lak lepas ni kena tukar kann ?? who knows .... (oo yeah ... tukarkan aku ke sabah sarawak bolehh ?? atau cameron highland .. hiks)
~ It'S OnLy Me ~

weeee

1 ulasan:

aDieyZa berkata...

perubahan tu mmg penting.. kalau asyik berada pd tahap yg sama, mudah la rasa bosan..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky