keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 4 Mac 2011

Cik Mie ... Kain Koyak ...


 skang ni ... pantang kalo syatrah nampak kain yang belah kat depan @ kain sisip depan .. kesah nye ..
Last week aku pakai baju batik kaler hijau ... yg atas @ baju nye sutera yg ada dua warna purple kehijauan n kain nye kain batik Sarawak ..
soo disebabkan kain batik tu kecik .. tak dapat le aku buat sisip tepi n kena laa buat kain sisip depan ... soo bila aku pakai .. kekadang ada juga terselak selak ... tapi petang tu ...
si syatrah ni macam biasa laa .. kalo balik umah .. mula laaa dia dok ngendeng jerr kat tepi ... nak memanja la kunun .... soo dia selak laa kain yg aku pakai tu sambil cakap ....

Syatrah : CIK MIEEE ... KAIN CIK MIE KOYAKK ..
aku : bukan koyakk ... kain belahh ... (tapi tetiba teringat lak kes anak jiran aku dulu ...)

dia biasa tengok maknye pakai baju KEBATAT (kebaya ketat) berkain belah ... soo dia pun ambik gunting ... pi gunting kain baju sekolah dia ... udah kain baju sekolah yang kaler biru tu berbelah ape bagai ...  haduuu .. memacam aahh budak budak ni ... udahnye aku pun cakap balik ...

Aku : Aah ... kain cik mie koyak tadi ....
Syatrah : hik hik ... kain koyakkkk ... 

tapi kronik la pulakk ...sebabnye ... aritu dia tengok baju blouse aku yg berbelah kat tepi tu ... then dia pun cakap ... CIK MIEEE .... BAJU CIK MIE KOYAKKK ... 

herk ... ini sudah kes berat ... semua koyak nihh ....

~ It'S OnLy Me ~


weeee

3 ulasan:

pakcik gumbira berkata...

koyak2..hehe

Jijahh @ f.k berkata...

semua dah koyak dahh ...

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih atas informasi menarik

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky