keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 31 Mac 2011

.... dalam ...

 for the first time dalam hidup aku ... ini lah pertama kali aku rasa stress gila bila tengok wayang ...
dari memula cerita... sampai last ... dah jadi macam konflik perasaan lak ... haru biru semuanya ...

yg pasti .. watak bf dia tu memang aku tak gemar n membuatkan aku teringat kat seseorang yg pernah singgah dalam hidup aku .... sebijik la macam tu ... tak ada yang bagusnya dan hanya memberikan 1001 bala .. huh takde pekdahnyer  ...

sepanjang movie tu berjalan ... tapi in the end .. cerita tu hanya berkisar secebis je dari kehidupan orang tu ...  tunjuk saat bahagia n hint why dia buat macam tu ... then bermula laa haru biru hidup dia .. sampai lah bila ayah dia meninggal n seterusnya dia nak kawen then run away (part mula cerita) ... soo cerita tu adalah flashback apa yang berlaku sebelum tu ... hmmm ...

sungguh slow n stress je adegan dalam tu ...

bila dah habis citer tu ... aku jadi blurr ... takde perasaan dapat menggambarkan perasaan bila tengok citer tu n rasa macam tergantung jer .. cumanya ... masa tengok citer ni ... rasa kesian lak dengan watak utama tu ...

n aku rasa pelik ... apasal la pulak dia leh jadik lemah giler sampai gitu sekali ... hisss ... tu ah agaknye orang kata cinta itu buta kan ? sampai tak nampak jalan keluar n berfikir dengan waras ...  dah tau bf dia kaki auta ... pun boleh nak lagi kat dia ... huh ... geram jer rasa ... patut di jotos je kepala lutut bf dia tu ... (hahahah over lak ... geremmm makkkkkk ....) ....

ape pun .. ni apa yg aku rasa laaa ... kalo nak feel apa yg aku dah rasa .. kena pi tengok sendiri laaa ...

walau ape pun ... citer ni berdasarkan kisah benar .. soo i know this guy @ shemale  is out there ... hopefully dia dapat ketengan yang di cari n move on dengan life dia ... what is past is a history ... the important things is the future ... soo ... move on okeh .... chaiyooo chaiyooookkkk ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

NM02 berkata...

haah yu, kawan ai pun cakap citer tu boringggg

Panglima Muda berkata...

salam... saya suka awak jijah.. saya suka nak tinggal sikit komen...bukan apa, hati ini anugerah tuhan..

Jijahh @ f.k berkata...

NMO2 ... boring tu ye jugak la .. tapi citer dia sebenarnya nak kita selami perasaan orang tu agaknye kan ... kesian gak bila dia jadi mangsa sampai gitu sekali ...

Jijahh @ f.k berkata...

Panglima ... mekacih ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky