keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 25 Mac 2011

gentleman ..

 gheee ... saja nak citer ...
tadi pagi aku sampai sama dengan this guy ... dari tempat parking lagi ... aku parking bawah terowong .. dia kat atas bukit sikit ... (tak skodeng okeh ... tapi terperasan kete dia yg kemik kat depan tu) .. soo jalan macam biasa .. lagipun lambat lagi time punchkad ... ingatkan aku dah abis cepat ... upenye dia follow belakang lak ...

heeee ... opis dia depan opis aku je ... selalu gak bertembung ... senyum je la ..(senyum pun kira sedekah gak aperr) ... tapi dia ni kekadang tak tau laaa senyum ke tidak .. nampak macam kelat pun ada ... bukan specis senyum yang nampak manis ahh ... most of the time dia ni nampak seriuss ...

tapi bagi aku ... memang dia gentleman ahh ... kalo nak masuk lif ... dia kasik aku masuk dulu ... pernah sekali dia masuk lif dulu ... aku lak masih lenggang mak limah sementara nak sampai lif tu .... ingat dia dah pi dulu .. upenye ... terngangaa pintu lif tu ha ... dia tunggu aku ... hehehe ..

sama gak time kuar ... mesti dia tunggu aku kuar dulu ... walaupun aku dah tekan butang bukak pintu lif tu ... siap dia kasik signal tangan suh kuar dulu tuu ...

gheeee dah le .. jgn puji lelebih ... tadi dia jalan lelaju sambil dok sembang kat tipon ...  ngan bini dia kot .. hehehe abg dah sampai ... nah koo .. hantar report pagi ... ahaks .. acah mak leboh .. mana laa aku dengar ape dia borak .. lagipun aku bukan bz body punye orang okeh ..


haha okeh .. tu je nak story ... tengahari karang aku nak citer menda kelakar pulak  ... kesah si Syatrah ajar aerobik ... well .. jangan lupe senyummm hari ni .... hehehe Have a Great day allzz.....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

ratusiput berkata...

uwaaaaaaaaaaa...............my pattison...*pengsan*

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky