keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 23 Mac 2011

Gincu Merah Jambu



hiks ... dah lama aku nak cari lipstic kaler pink ni ... yang asal aku ada tu hadiah Bday aku year 2000 .. present dari Mr.T, Kak Hazilah, Kak Nab, Kak Chik & Arwah Kak Fara,   .. jenama CLINIQUE ... harga leh tahan la ..

tapi dah lama abis .. cumanya aku still simpan sbb memang nak cari yang kaler sebijik macam ni ...
last year aku survey .. warna ni takde .. ataupun memang takde rezeki aku nak beli kaler ni ...

semalam masa gi SOGO ... aku saja je jenguk kat kaunter lipstic yg memahal meletops tu ... hiks .. kalo sebatang dah 99 hengget ... aku sengih je kat cashier ... sib baik jugak takde yg macam kaler aku nak tu  ... hehehe ... setakat ni aku lom penah lagi laa beli gincu yg rega dia melampau lampau ..

soo sebelum makan ... aku singgah le kat satu booth ni ... sekali nampak kaler pink daaa ... tapi disebabkan jiran depan lapo tahap gaban ... lepas calit tu ... aku senyum kat dik non tu .. say TQ n terus gi makan ....

tapi masa makan tu .. memang aaa dok belek belek n gedik gedik ... hati rasa gilak nak beli ....
abis makan .. terus naik atas ... pegi booth tadi .. tanya rega dulu ... tak jauh beza dari yg aku dapat present tu ... sooo kira jadik aaaa ... Happy ...

tadi pagi masa bersiap nak gi keje .. saja je aku nak bandingkan dengan yang lama .... SAMA ... wahhhhhhhhhh ... suka sesangat ... tercapai Kehendak ku akhirnya .... alhamdulillah

gheeeeeee .. cantik tak litstik (tiru syatrah cakap) kite?

~ It'S OnLy Me ~

weeee

9 ulasan:

sisdee berkata...

eh mmg cantik le kaler dia...heheheh...MAC lagi..hehheeh..

susah mmg nak cari kaler camtu...mine dulu ada satu kaler pakai mmg cantik (mode perasan) tapi till now tak jmpa kaler tu lagi..huhuhu

Panglima Muda berkata...

lama tak nampak jah....

Jijahh @ f.k berkata...

sis Dee ... yg ni jijah beli di SOGO .. M.A.C .. RM65 je ... kira leh tahan pejam mata lagi laaa ...

p/s : hehehe cakap je la gatai tangan nak beli kann ?? .. hahaha lagi kasik alasan boleh tahan ekk ... jijahhh ... jijah ... teruk ahh minah sorang ni

Jijahh @ f.k berkata...

sis ...tunjuk aaa kaler ape .. mana tau jijah jumpe nanti ...

Farrah Hasna berkata...

cantik gak kaler ni..Saye ingat lipstik die harge seratus keatas

alfa juliet berkata...

best tu mac...hehe

Oasis berkata...

M.A.C....branded tu.. Tinggi jugak taste Jijah ni kan. Tapi apa salahnya..

Tak pernah pula terfikir nak beli lipstik. Cukuplah hanya sekadar pelembab bibir. hehe

Jijahh @ f.k berkata...

harga yang ini RM65 je ...
boleh la beli sesekali ...
tapi jijah baru 1st time beli yg mahal cenggini ...
pernah sekali je orang kasik hadiah free..
yg ni kira macam beli hadiah tuk diri sendiri ..

safura zahari berkata...

wow,brani nya akk.saye tak brani pakai kaler tu.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky