keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 Mac 2011

Its Baby Girl ..

 Syukur alhamdulillah .. akhirnya bersalin juga adik aku sorang ni ... Baby Girl ... on Friday .. DHIA UMAIRAH BT MOHAMAD AZIZI .. soo sweet .. tak sabo nak tunggu dia upload gambar dalam fesbuk


yang aku nak citer ni ada kaitan sikit la ... sbbnye ...
malam tu aku dah mimpi dia datang bawak baby jumpa aku ..
siap cakap lagi ...
AKAK ... NI ANAK EMA ..BABY GIRL ... sambil sua baby dia kat aku ..
yg aku kelakar tu .. baru besalin dah jenjalan jejauh ni ... iskkk ... bio betoll

heee .. kata dorang mimpi mainan tidur ... tapi yg ni aku mimpi tengah malam ... sebelum subuh ok ..
walau ape pun .. aku doakan moga dorang selamat n happy selalu ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

alhamdullilah..bestnya dapat shopping baju budak ppuan..

nurayunni berkata...

tahniah...cantik namenye...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky