keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 18 Mac 2011

panas..

Fuhhh .. harini aku rasa panas giler ... berpeluh peluh aku ... dah tu pakai hitam lak .. lagi ler rasa berbahang ...  tabah lagik ... dok berjalan kehulu kehilir ... pegi dewan ... pegi cafe ... check bilik VIP ... check makan .. masuk dewan lagik ... kiranya harini aku dapat membakar lelemak ni RM seringgit la kot ... hehehehe ..acah mak lebohh...

saja je nak kasik tau ... aku ni dah leh kira specis drakula..ehhhh drakuli (pompuan) ... sebabnye ... time pegi keje .. masih gelap ... 6.30 pagi dah kuar ... time balik lak .. memang hari dah gelap ... 7.30 ptg .. atau 8.00 mlm baru sampai umah ... soo matahari langsung tak nampak ... kalo kuar petang hari tu ..dah sejukk ...

elok gak macam tu ... mata aku tak tahan panas laa ... kalo driving time tengahari tu ... mata memang kenyit abis ... bebola mata tu macam di ramas-ramas ..sakit wooo... kalo dah mula berair mata tuu .. memang laaaa ..nahasss.. hehee kalo korang ingat aku penah citer aku pernah terlelap masa dok belajar driving ... hehehe sampai sudah cikgu driving skool aku larik ... insaf takmo ajar aku dahhh ... :)) hahaha ... anyway ... sape suh dia tido masa duk seblah aku tu ... lagipun aku dah cakap aku nak belajar kat litar je ..

petang ni dapat la rehat kejap sampai jam 3 petang ... then ada rehearsal ... malam karang ada wayang pacak ..hmmm.. pacak ke ??? sebabnye duduk lam auditorium ... hahaha tukar tayangan gambo je lahhh ....

syok gak kalo nengok wayang pacak ni ... seingat aku dulu masa kekecik .. kat sekolah rendah aku reramai duduk kat padang bola ... wayang dia tu letak layar kaler putih ... ikat kat buluh ..pacak kat tepi padang ....
yang tak seronok nye ... sebelum wayang pacak berjalan .. ape tak nye ... asal ada denda jer ... sorang satu di baginya plastik merah tu .. pegi kutip n cabut pokok temuncut tu ... sorang sekilo .... lagi banyak ko punya salah .. lagi banyak pokok temuncut ko kena cabut.. nahhh .. bijaks cikgu cikgi kat sekolh aku kan ?? sekurangnye bebas dari pokok duri n temuncut .. hahaha.. jimat belanja ....
dedolu citer yang aku tengok tu tajuk semerah padi .... nahhhhhhhh .. tragiss tauu ... tapi sampai bebila aku ingat ... part yang kena rotan tu ... haduuu .. sakitnyeee...

 hmmm .... ngantuks lak rasa ... perut dah kenyang makan nasik briani tadik ... ayam kormak dia sedap la pulak ... walau tak cukup geng ....tapi sedapppppppp... (cakap je la aku rasa lapoooo) .. heheh now aku rasa nak naik kayangan jap .... nanti malam aku upload gambo wayng pacak kehh ...
have a great day alllz....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Oasis berkata...

Comel lah pokok kemuncup tu...

Lebih baik panda dalam cuaca panas dari pandu dalam gelap..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky