keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 12 Mac 2011

sakit tekak ..

keboringan mula melanda .. nak jenjalan sensorang rasa tak daya n malass ..
tekak dah mula perit dari semalam... batuk batuk n kahak dah mula banyak ..
adakah ini disebabkan semalam aku berhujan di Infra? mungkin jugak sbb aku melantak neslo ais semalam? cepat la baik ...

esok ada kelas .. soo aku tengah menyiapkan apa apa yg perlu ... bab article review ni memang aku malas sikit aaa .. nak baca journal yang berkajang kajang ni ... huuuuu

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Panglima Muda berkata...

jah, aku pun tak sihat sakit tekak. dah banyak minum 100 plus.. buang panas wooo...minumlah lebih sikit dari kadarnya

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky