keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 2 Mac 2011

Sarapan pagi paling mahal !!

 hahaha aku ingatkan makan sarapan pagi di hotel je yang mahal .. satu kepala 25 hengget .. tapi boleh makan sampai pecah perut .... tapiiiiiiii ....

Semalam  .. aku bersarapan macam biasa di cafe kat opis aku ni ... makan bihun saket yg pucat ... then aku nampak sotong masak lemak ... macam best ... soo aku ambik 2 eko ... n teh tarik utk aku n jiran sebelah  ...

masa bayar aku kasik RM10 .... then dia kasik aku RM0.50 sen ... aku pun macam blurr lak ... then aku pandang pakcik tu ...n cakap ...tadi saya bagi RM10 kan ? then pakcik tu cakap ... ye lahh .. RM9.50 ...
HERKKKK ...... TERKUJAT DENNNNNNN .... mahalnye sarap aku arini ... terus rasa sentap ... lembik macam sotong .... kalo laa aku catu duit blanjer .. gamaknye sampai ke malam aku takyah makan ... menyotonggg je lahhhh ........

P/S : hagaknye bape kilo sotongkah yang boleh dia beli untuk meniaga besokk ????


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

tak pernah lagi kena camnie..mintak dijauhkan huhuhhhh

Panglima Muda berkata...

kesian kau jijah..ini sotong africa kut

Jijahh @ f.k berkata...

Sahrom : itu ah .. kalo hari hari macam ni .. taukey balak pun botak wooo ....

Jijahh @ f.k berkata...

Panglima : kalo sotong bosaa boleh tahan lagi laaa ... ni sotong kocik .. lokek colah gigi yooo ... hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky