keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 18 Mac 2011

seminggu berlalu

 pejam celik .. dah seminggu dia takde .... hmmm ada lagi berbulan bulan dia kat sana ... tak dapat sms @ call .. dia dah ke laut .. soo tunggu dia online je lah.

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

wa khairul onggon berkata...

Cik Jijah kena sabor.. Dah kije dia gitu kan nak wat mcmna.. Yg penting kita kena hepi dan buat dia hepi.. heee.. betul ke saya ckp ni ? :)

Oasis berkata...

Rupanya ramai juga kawan ku yg punya pasangan kerja di laut ye...

"Kalau merenung bintang di langit, jangan lupa dinda di bum" Wahhh...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky