keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 30 Mac 2011

sesi menggediks

 harini baru dapat mengadap pc ni .... tadi pagi pegi seminar penerbitan di JPA .... sleepy ...

semalam aku cuti satu hari .. ambik cuti ganti yang lama tu .... soo tempat meeting di the curve @ e-curve ... kat situ semua ada ... wayang.. bowling ... dan paling kelakarnye ... KAROKS ...

 LAYAN GAMBOOO ...
 ni sesi karoks ...
 hahaha menyumbangkan lagu ...
 hiks ... jijah dapat 119 .... frame ke 2 ... yg lagi 2 frame ... hancusss ....
 ini sesi menggediks .. siap baring posing abis ... memang langsung takde orang lain dalam bowling tu .. hahaha sebab tu kami berani posing maut cenggitu ...
sesi bowling lagi ...



heheheh yang ni cantik kan ?? rasa macam kat planet lain lakk ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Oasis berkata...

Bila geng wanita menggegar dunia!

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

amboi amboi
posing habissssss
puhhhhhhhhh

Wassalam

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky