keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Mac 2011

stresssssss ..

 aduhhh .. stress ahh dengar orang seblah membebel ... ajak salah .. tak ajak salah ... memekak jer ..
kalo dah orang tak sudi nak ajak makan @ orang nak belanja .. takyah aaaa ungkit bagai nak gila
aku yg di ajak tapi tak sempat pegi pun tak hingaqq macam tu sekali ...
since dia datang tadi pagi lagi dok membebel ... sah sah kes bas dia la tu ... masuk jam 9.30 tadi pagi .. kad dia pun dah tuko ijau ... tak perlu la membebel tak tentu pasal .. lagipun dah biasa macam tu .. orang pun dah tahu ..
lelama aku yg stress tahap gaban ni ... ada gak makan penampo freee ... huuuuuu sabar amieee .. sabar ...

nasihat utk diri sendiri : kalo tak sabo .. jotosss jer tengkorak diaa .............

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Oasis berkata...

Tak pasal-pasal kena penampar nanti. Baik saya lari dlu..

Sabar ye Jijah

Mama Hanim berkata...

sabaq2.. jom pi makan dulu..
(Gambar) Miera Liyana Tak Sedar Baju Terlampau Seksi, Nmpk Sisi Payudara????

Jijahh @ f.k berkata...

Oasis ... marah kat jiran sebelah ni je .. orang lain jijah tak marah .. :P

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky